Calitate și confort la cele mai bune prețuri

Despre noi

La HorecaTex oferim soluții de înaltă calitate pentru nevoile unității tale de cazare.
Perne, pilote, lenjerii de pat hoteliere, halate de baie, saltele și toppere pentru industria hotelieră. Garantăm pentru produsele comercializate!

HORECATEX

Scurtă descriere

Suntem o companie cu capital privat românesc ce se dedică comercializării textilelor hoteliere de cea mai bună calitate sub brandul propriu.

Ne concentrăm pe menținerea unor standarde înalte în domeniul ospitalității. De aceea, ne-am angajat să oferim produse de excepție pentru a satisface nevoile clienților noștri din industria turismului și de a le oferi o experiență de cazare confortabilă și de lux oaspeților acestora.

În gama noastră se regăsesc textile pentru industria ospitalității precum prosoape și halate de baie, lenjerii de pat hoteliere, perne și pilote din bumbac sau poliester.
Te invităm să descoperi colecția noastră de textile hoteliere și să ne contactezi pentru a te ajuta să găsești produsele potrivite pentru afacerea ta!

HORECATEX

De ce să cumperi de la noi?

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru a furniza textile hoteliere, iată de ce trebuie să iei în considerare colaborarea cu noi:
Industria hoteliera magazin online - Horecatex.ro 1
Oferim articole de calitate superioară
Industria hoteliera magazin online - Horecatex.ro 2
Avem o gamă variată de produse hoteliere
Industria hoteliera magazin online - Horecatex.ro 3
Stocuri mari si aprovizionari constante.
Industria hoteliera magazin online - Horecatex.ro 4
Livrare rapida 24-48 ore in Romania.
HORECATEX

Certificările
noastre

Oeko-Tex

Acest certificat atestă că fiecare componentă a produsului a fost testată pentru substanțe nocive și, prin urmare, articolul este inofensiv pentru sănătatea umană.

Nomite

Certificatul Nomitee atestă că țesătura de înaltă densitate formează o barieră naturală împotriva acarienilor.

DownPass

Atestă că puful și penele folosite ca material de umplutură nu provin prin smulgere de la gâște vii, nici de la gâște crescute pentru producția de foie gras. Creșterea animalelor este controlată iar calitatea umpluturii este monitorizată de laboratoare independente.

Global Recycled Standard

Umplutura de poliester este reciclată conform standardelor GRS pentru o reciclare sustenabilă.

Valori

Funcționăm după câteva principii și valori bine stabilite și nu ne abatem de la ele. Mizăm pe respectul față de clienții noștri prin oferirea unor produse ce respectă chiar și cele mai înalte standarde de calitate. Integritatea este o altă valoare pe care ne bazăm și, de aceea, avem grijă să ne comportăm onest și corect în relațiile noastre de afaceri, respectând întotdeauna promisiunile făcute clienților noștri.

Misiune

Dorim să ne aducem contribuția la dezvoltarea industriei hoteliere prin produsele pe care le comercializăm. Cum? Ridicând standardele în domeniul ospitalității și oferind o experiență pozitivă oaspeților hotelurilor, pensiunilor, aparthotelurilor și nu numai.

Viziune

Obiectivul companiei noastre este de a deveni un reper în domeniul textilelor hoteliere pe piața din România. Și ne dorim să realizăm acest lucru nu doar prin produsele de calitate superioară ci și prin oferirea unor servicii ireproșabile clienților noștri, aducându-ne astfel contribuția la dezvoltarea durabilă a industriei hoteliere.
HORECATEX

Categorii de produse

CONTACTEAZA-NE

Ia legătura cu un consilier

Suntem aici pentru tine. Contacteaza-ne si hai sa discutam mai multe.
Coșul tău

Comandă de peste 499 de lei și primești transport gratuit!

🌼 Celebrăm Frumusețea și Grația! 🌼

Dragi doamne și domnișoare,

În semn de apreciere pentru voi, în perioada 1-8 Martie, HORECATEX.RO vă răsplătește cu un cadou special!

Pentru fiecare achiziție, veți primi un voucher cadou în valoare de 10% din totalul cumpărăturilor. Folosiți-l pentru a vă măguli simțurile cu produsele noastre de excepție!

🛍️ Voucherul va fi trimis prin e-mail imediat după finalizarea achiziției.

Sărbătoriți cu stil - Vă așteptăm cu drag pe HORECATEX.RO!
Începe să scrii pentru a vedea rezultate