ClickCease Skip to content

Produse de cameră

O gamă largă de pilote, perne și cearșafuri de calitate superioară realizate din materiale ușor de întreținut care răspund nevoilor de confort al oaspeților.

Lenjeriile de pat și fețele de pernă sunt realizate din bumbac pakistanez certificat Oeko-tex, pernele și pilotele de puf sunt produse în Ungaria și Austria, special HorecaTex.

Lenjerii de pat

Oferim clienților noștri seturi de pat care vor îndeplini și depăși așteptările. Lenjeriile de pat din bumbac special concepute pentru hoteluri și pensiuni rezistă la mai multe spălări și se vor simți la fel de moi și mătăsoase ca în prima noapte. Oaspeții dumneavoastră vor aprecia calitatea și senzația acestor cearșafuri de hotel, se vor simți ca și cum ar dormi pe un nor.

Perne

Oferim o varietate de perne pentru hotel, realziate din puf de gâscă sau fibră siliconică. Pernele HorecaTex din puf de gâscă sunt produse în Austria și oferă o ventilație ideală inclusiv pentru perioade lungi de utilizare. Datorită tratamentelor speciale la care este supus puful de gâscă, pernele noastre oferă protecție anticariană certificată. Umplutura de puf siliconizat este din poliester reciclat conform standardelor Global Recycled Standard având o mare grija asupra protecției mediului înconjurător.

Pilote

Pilotele HorecaTex oferă un grad de confort ridicat și premisele unui somn odihnitor prin capacitatea de termoreglare a materialelor utilizate. Puful de gâșcă, împreună cu țesătura de bumbac pakistanez, asigură un confort termic optim. Pilotele și pernele din puf de gască sunt produse pentru HorecaTex în Austria și Ungaria.

Saltele, toppere și protecții saltele

Gama noastră de saltele și toppere din spuma memory destinată industriei ospitalității oferă un grad optim de confort, reduce punctele de presiune și se adaptează la temperatura corpului. Protecția de saltea este matlasată pe toată suprafața, cu fețele din microfibră soft touch, cu elastic la colțuri pentru o fixare usoară pe saltea.