Calitate și confort la cele mai bune prețuri

Showroom

Explorați Showroom-ul HORECATEX:

Când pasiți în showroom-ul HORECATEX, intrați într-o lume unde calitatea întâlnește diversitatea și accesibilitatea. Aici, fiecare client este valoros, indiferent de bugetul sau stilul său. Gama noastră extinsă, de la produse premium până la articole esențiale, este concepută să satisfacă nevoile fiecărei afaceri din industria ospitalității.

Vă invităm să explorați colecții variate ce cuprind lenjerii de pat din damasc, percale și bumbac satinat, prosoape de calitate superioară pentru hoteluri și SPA-uri, halate confortabile, perne și pilote invitate la odihnă, precum și protecții impermeabile și cosmetice rafinate pentru hoteluri. Fiecare produs își are locul în povestea pe care doriți să o creați pentru oaspeții dvs.

La HORECATEX, echipa noastră pasionată și expertă vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă ghida în alegerea perfectă. Vă oferim nu doar produse, ci și o experiență: ocazia de a atinge, simți și alegere exact ceea ce se potrivește afacerii dumneavoastră.

Showroom-ul nostru este mai mult decât un simplu spațiu de expunere - este o destinație unde fiecare articol este disponibil pentru a fi achiziționat pe loc, asigurându-vă că plecați cu tot ce aveți nevoie pentru a îmbogăți experiența oaspeților dvs.

Veniți să descoperiți cum HORECATEX poate aduce un plus de valoare și caracter afacerii dumneavoastră în domeniul ospitalității. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă ajutăm să transformați fiecare detaliu în ceva deosebit.

Cu o varietate de produse de excepție, posibilități de personalizare și un serviciu client dedicat, showroom-ul HORECATEX este destinația ideală pentru a găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îmbogăți oferta de cazare. Vă așteptăm să descoperiți diferența pe care o pot face produsele noastre în afacerea dumneavoastră.

Veniți să ne vizitați la adresa noastră exclusivă:

Centrul Expozițional Oltenia Nord, Pavilion P2
Calea lui Traian nr. 5
Călimănești,
jud. Vâlcea.

Coșul tău

Comandă de peste 499 de lei și primești transport gratuit!

Începe să scrii pentru a vedea rezultate